Pakket Premium basic:

Exterieur:

Stoomreiniging + Waxlaag
Incl. Lichtmetalen Velgenreiniging

€ 50,-

Interieur:

Stoomreiniging + Stofzuigen + Ramen reiniging

€ 40,-
 

Pakket Premium Basic Compleet

€ 85,-

Pakket Premium Jet Seal:

Exterieur:

Stoomreiniging + Jet Seal
Velgenreiniging

€ 150,-

Interieur:

Stofzuigen + Stoomreiniging + Glasreiniging

€ 40,-
 

Caravan of camper
reinigen exterieur incl. wax

v.a. € 85,-

Premium Scooter Clean

Stoomreiniging

Wax laag

Velgenreiniging

v.a. € 65,-

Jouw auto interieur en exterieur reinigen met stoom is een veilige en efficiënte schoonmaak. Ook de vlekken uit de bekleding en geurtjes uit het interieur stomen is mogelijk.

Bovendien is de binnenkant stoom reinigen van een auto de beste reiniging en ontsmetting door de hogedruk en hitte. Perfect in deze COVID-19 crisis. Immers wordt ontsmetten met stoom aanbevolen door het RIVM.nl.

Klaar voor de ECHTE schoonmaak?

Neem contact op voor een afspraak!

Waarom je auto interieur schoonmaken met stoom?

Laat je auto interieur reinigen voor een beter resultaat dan normaal. Met stoom een auto interieur reinigen zorgt ervoor dat het gehele interieur wordt ontsmet. Bij het reinigen van zowel de binnenkant als het exterieur (krasloos) gebruiken wij stoom. Hierdoor kunnen wij beter de naden bereiken. Jouw auto interieur schoonmaken met stoom zorgt voor een ontsmette interieur.

Auto stomen is ecologisch

Een auto interieur reinigen kan al met vijf liter water. Laat je auto interieur reinigen en stomen, en krijg ook de plekken schoon die wasstraten overslaan. Bekijk de optionele reinigingen in het programma om je auto goed schoon te laten maken.

Schoonmaak bedrijfsauto’s

Aan Premiumcarcleaning.nl heb je een goede partner die het onderhoud van jouw wagenpark periodiek uitvoert en deze op een milieuvriendelijke wijze te reinigen. Wij gebruiken stoom voor het reinigen van zowel het exterieur als het interieur van voertuigen. Een auto reinigen met stoom is ecologisch door de enorme waterbesparing. Tevens is het gebruik van chemicaliën niet nodig. Stoomreiniging is hogedruk hittereiniging.

Perfect om de voertuigen te ontsmetten, nare geuren te neutraliseren, vuil in de naden en hoeken, vlekken uit de bekleding te reinigen en het exterieur op detail te reinigen.

Jet Seal

Jet Seal is een uniek anticorrosief afdichtmiddel ontwikkeld om de beste afwerking en bescherming te bieden die beschikbaar is voor verf, glasvezel, aluminium, chroom, legeringsmetalen en andere substraten. Jet Seal is exclusief ontwikkeld voor de lucht- en ruimtevaartindustrie en is ontworpen om de ultieme gladde duurzame afwerking en meerlaagse bescherming te bieden tegen de zwaarste milieu-elementen. Jet Seal is nu beschikbaar voor auto’s in dezelfde nanotechnologie ultra duurzame consistentie. Dit vermogen om chemische binding op nano-tech schaal stelt de producten in staat om superieure resultaten te leveren die nooit eerder zijn bereikt met reguliere chemische formuleringen. Jet Seal moet in 2 lagen worden aangebracht om een goede dekking te garanderen. Jet Seal zal niet barsten, vervagen, verkleuren of schillen en kan worden gebruikt op alle chroom,gepolijst aluminium, koolstofvezel, koolstofvezel / glasvezelcomposieten, glas,glasvezel, gel gecoate glasvezel en zelfs geverfd plastic. Jet Seal levert de fijnste glans en bescherming onder de zon. Jet Seal verbindt zich met de buitenkant van uw auto waardoor het een spiegelachtige natte afwerking krijgt, die vrijwel ondoordringbaar is. Jet Seal is geen wax, polish of Teflon.

Extra service

  • Bandenspanning
  • Olie-check
  • Ruitenwisservloeistof (antivries in de winter)